Back to Top

Apartman Smiley | Divčibare smeštaj

Kontakt telefon:

066/072-428

Apartmani Smiley Divčibare se nalaze u potpuno novom objektu koji nosi naziv Bombonjera (ul. Gođevačka 6), u neposrednoj blizini Maxi marketa i košarkaškog kampa Miloša Teodosića u kome možete, uz doplatu, uživati u čarima spa centra.

Zbog novih prelepih objekata izgradjenih u modernom planinskom stilu, ovo naselje zovu i novi centar Divčibara. U krugu od sto metara nalaze se ambulanta i pošta.

U neposrednoj blizina smeštaja Smiley nalaze se mnogi restorani, marketi i kafići. Do samog centra mesta Divčibare gostima je potrebno svega nekoliko minuta opuštajuće šetnje.

Apartman je komforno opremljen, a poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu sa bračnim krevetom, moderno kupatilo i balkon terasu.

Smiley apartman je trostrano orjentisan i odlično osvetljen, pa će gosti moći da uživaju u prelepom pogledu na prirodne lepote planine i mesta Divčibare.

Smeštaj ima potpuno opremljenu kuhinju, optički internet (150Mbs), eon box tv, lcd tv, posteljinu, peškire, toaletni pribor. 

Gostima smeštaja su na raspolaganju sanke, guma sa sankanje, klisko (nalaze su u ostavi koju možete koristiti i za odlaganje ski opreme) , kao i mnoge druge sitnice koje će vaš odmor učiniti kvalitetnijim.

Grejanje apartmana je na struju (gosti podešavaju temperaturu).

Parking je besplatan, uvek dostupan i redovno čišćen tokom zimskog perioda.

Cena najama apartmana je na upit.

Apartmani Smiley – fotografije

 

Oceni smeštaj, podeli utiske

avatar
600